ISO 45001

ISO 45001 vaatimukset

Katso seuraavan toteutuksen ajankohta avoimet koulutukset etusivulta.

Terveellä ja turvallisella työympäristöllä on monia kasvoja. Onnistumisia, hyvinvointia, iloa, sitoutumista ja voittoja - sekä henkisiä että liiketaloudellisia. Systemaattinen lähestymistapa on suora polku turvalliseen ja terveelliseen työympäristöön. Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO:n (the International Organization for Standardization) vuonna 2018 julkaisemassa ISO 45001 -standardissa käsitellään työterveys- ja työturvallisuusasioiden johtamista ja periaatteita.

Bureau Veritaksen ISO 45001 vaatimukset -koulutuksen käyminen on hyvä startti ISO 45001 -standardiin tutustumiseen sekä käytännönläheisten ideoiden hakemiseen työterveyden ja –turvallisuuden johtamisen kehittämiseen. Koulutus sopii työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän parissa työskenteleville tai sen rakentamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:00:

• Koulutuksen ja osallistujien esittelyt

• Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän periaatteet

• ISO 45001 standardin rakenne ja vaatimukset

• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

KOULUTTAJA
 

BV_Hanna Manninen
HANNA
MANNINEN

johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

KURSSILAISTEN PALAUTTEITA:

Erittäin hyvä tietopaketti ja sain haluamani selkokielisen esityksen standardista. Hyvää keskustelua.

Koulutus vastasi tarpeitani erinomaisesti.

Hanna on energinen kouluttaja, joka osaa esittää asian kiinnostavalla tavalla.

Kiitos mielenkiintoisesta ja opettavaisesta päivästä.