Teollisuustarkastukset

TEOLLISUUSTARKASTUKSET

Bureau Veritaksen teollisuuspalvelut auttavat eri alojen yrityksiä laitteiden ja menetelmien arvioinneissa aina suunnittelusta asennukseen, käyttöönottoon ja tuotantoon. Palvelumme tavoitteena on toiminnan luotettavuuden ja jatkuvuuden varmistaminen sekä turvallisuus-, ympäristö- ja laaturiskien poistaminen puolueettoman osapuolen tarkastuksin. Arvioimme myös EU-direktiivien ja kansainvälisten määräysten noudattamista.

Bureau Veritas toimii yli 140 maassa. Kattavan verkostomme avulla voimme tarjota palveluitamme kaikkialla, missä asiakkaamme niitä tarvitsevat.

HANKINTATARKASTUKSET

Hankintatarkastuksessa tuotteet tarkastetaan niiden valmistuspaikassa ennen tuotteiden lähettämistä tilaajalle. Tämä on helpoin ja kustannustehokkain tapa selvittää, vastaako tuote, palvelu tai prosessi sille asetettuja vaatimuksia. Toimitusketjun hallinta ja tehokkuus paranee, kun vikatapauksissa tuotetta ei tarvitse palauttaa toimittajalle.

Hankintatarkastuksia voidaan tehdä joko asiakkaan itse määrittelemiä vaatimuksia, Bureau Veritasin asiakaskohtaisesti räätälöityjä ohjeita tai yleisiä standardeja vastaan. Hankintatarkastus voi sisältää lisäksi suunnitelmien ja materiaalisertifikaattien katselmuksen, silmämääräisen tarkastuksen, pinnoituksen tai maalauksen tarkastamista sekä erilasten mekaanisten tai toiminnallisten testien suorittamista tai valvontaa.