TÖISSÄ BUREAU VERITASILLA

TAVOITTEEMME: RAKENNAMME LUOTTAMUKSEN MAAILMAA

Laadun takaaminen, terveyden ja turvallisuuden varmistaminen, riskien vähentäminen, suorituskyvyn kehittäminen, ympäristönsuojelu ja sosiaalinen vastuu. Näistä on Bureau Veritasissa kyse. 

Yli 82 000työntekijää ympäri maailmaa
Palvelemme 400 000asiakasta 140 eri maassa

Tuotamme korkealaatuisia testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja niin maalla kuin merenkulussa. Teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä edistämällä eettistä ja vastuullista liiketoimintaa - autamme asiakkaitamme menestymään kestävällä tavalla. Tavoitteemme on jättää jälkemme maailmaan vastuullisen kehityksen kautta ja työntekijämme ovat osa tätä kehitystä.

Bureau Veritas Suomi

Bureau Veritas Suomen yksikössä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa: sertifioinnin, teollisuuspuolen ja koulutuksen palvelut sekä hallinto sijaitsevat Helsingissä ja laivaluokitustoiminta on keskittynyt Turkuun.

SITOUMUKSEMME TYÖNTEKIJÖITÄMME KOHTAAN

Henkilöstömme on tärkein pääomamme. Työntekijämme mahdollistavat yrityksemme menestymisen ja kasvun.

URATARINAT: ASIANTUNTIJAMME KERTOVAT TYÖSTÄÄN BUREAU VERITASILLA

  • SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ REKRYTOINTIPROSESSISSA

    Rekisterin nimi

    Työhakemustiedot Bureau Veritaksen tarkoituksiin

    Rekisterinpitäjä

    Bureau Veritas S.A., sivuliike Suomessa (y-tunnus 0599333-9)
    Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki, Finland 
    +358 10 830 8630 (keskus)

    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja tietojen poistamisen määräaika

    Bureau Veritasin rekrytointiprosessiin liittyvä hakijan hakemusten käsittely ja arkistointi. Tietoja säilytetään rekisterissä vuoden verran siitä, kun työnhakijaa on tiedotettu valintapäätöksestä.

    Rekisterin tietosisältö

    Työhakemukset, ansioluettelot (CV:t) ja niihin liittyvät tiedostot (esim. työtodistukset ja sertifikaatit)

    Säännönmukaiset tiedonlähteet

    Työnhakijan toimittamat tiedot.

    Tietojen säännönmukaiset luovutukset

    Työnhakijalta aina kutakin kertaa varten erikseen kysytyllä suostumuksella työnhakijan tiedot voidaan välittää Bureau Veritasin avoimiin tehtäviin rekrytoiville henkilöille.

    Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Työnhakijalta aina kutakin kertaa varten erikseen kysytyllä suostumuksella työnhakijan tiedot voidaan välittää Bureau Veritasin avoimiin tehtäviin rekrytoiville henkilöille.

    Rekisterin suojauksen periaatteet

    Aineistoa ei säilytetä manuaalisessa muodossa. Työnhakijatiedot sijaitsevat Bureau Veritas Suomen verkkoasemalla. Pääsy kansioon on rajattu liiketoimintayksikön johdon tasolla työskenteleville Bureau Veritasin työntekijöille.

    Rekisterin suojauksen periaatteet

    Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin. Pyyntö tehdään kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.

    Oikeus vaatia tiedon korjaamista

    Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä rekisterissä olevan häntä itseään koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tietojen korjaamisesta tehdään kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.