TÖISSÄ BUREAU VERITASILLA

TAVOITTEEMME: RAKENNAMME LUOTTAMUKSEN MAAILMAA

Laadun takaaminen, terveyden ja turvallisuuden varmistaminen, riskien vähentäminen, suorituskyvyn kehittäminen, ympäristönsuojelu ja sosiaalinen vastuu. Näistä on Bureau Veritasissa kyse. 

Yli 82 000työntekijää ympäri maailmaa
Palvelemme 400 000asiakasta 140 eri maassa

Tuotamme korkealaatuisia testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja niin maalla kuin merenkulussa. Teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä edistämällä eettistä ja vastuullista liiketoimintaa - autamme asiakkaitamme menestymään kestävällä tavalla. Tavoitteemme on jättää jälkemme maailmaan vastuullisen kehityksen kautta ja työntekijämme ovat osa tätä kehitystä.

”Työn merkityksellisyys ja vaikuttamisen mahdollisuudet antavat työlle ytimen.”
 

Laivatarkastajana pääsen vaikuttamaan laivojen turvallisuuteen ja toimivuuteen. Viihdyn monipuolisessa työssä ja kansainvälisessä työympäristössä.”

Toimintamme ja yrityskulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus, vastuullisuus, terve kunnianhimo ja monimuotoisuuden arvostaminen. Työntekijämme ovat kokeneita, vastuullisia asiantuntijoita. Työn vaihtelevuus ja alan jatkuva kehittyminen mahdollistavat ja edellyttävät osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja syventämistä. Hyvä yhteishenki ja toimiva yhteistyö tiimeissä ovat ehdottomia vahvuuksiamme.

”Meillä on niin monen alan ammattilaisia töissä, että ihan missä asiassa vain saa asiantuntevaa näkemystä ja tukea.”

”Tiimini on innostava, tukeva ja kannustava.”

Bureau Veritas Suomen yksikössä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa: sertifioinnin, teollisuuspuolen ja koulutuksen palvelut sekä hallinto sijaitsevat Helsingissä ja laivaluokitustoiminta on keskittynyt Turkuun.

SITOUMUKSEMME TYÖNTEKIJÖITÄMME KOHTAAN

Henkilöstömme on tärkein pääomamme. Työntekijämme mahdollistavat yrityksemme menestymisen ja kasvun.

URATARINAT: ASIANTUNTIJAMME KERTOVAT TYÖSTÄÄN BUREAU VERITASILLA