Elintarviketurvallisuus seminaari 12.5.2022

Elintarviketurvallisuus seminaari 12.5.2022

 

Kolmen vuoden tauon jälkeen järjestämme elintarviketeollisuudelle seminaarin ajankohtaisista aiheista. Aiheet ovat ajankohtaisia käytännönläheisiä, uusia ja kansainvälisiä.

Aikaisemminkin seminaareissamme vieraillut Jacob Faergemand, Nordic Chief Excutive kertoo elintarviketurvallisuuden sertifiointien tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä Euroopassa.

Kouluttajamme ja johtava arvioija Hanna Manninen opastaa mitä vaatimuksia FSSC 22000, BRC ja IFS standardit asettavat pesujen validoinnille silloin kun ne ovat OPRP tai  CCP pisteitä.

Elintarvipalvelujemme tuotepäällikkö Matti Hukari johdattaa BRC Food standardin Gluteenittomien tuotteiden lisämoduulin sisältöön.

Kotivara Oy:n Tuotanto- ja laatupäällikkö Timo Ukkola kertoo ruusuisesta ja kivisestä matkasta FSSC 22000 sertifioinnista BRC sertifiointiin.

Päivän päätteeksi Auditor Trainee Maxime Le Roux opastaa meitä kuinka Ranskalaisten viinien alkuperäluokitus tehdään.



Ohjelma

klo 9:30 
Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 10:00
Päivän avaus
Matti Hukari, Product Manager, Bureau Veritas Finland

klo 10:15 
Elintarviketurvallisuuden sertifiointien tilanne ja tulevaisuuden näkymät Euroopassa
Jacob Faergemand, Nordic Chief Excutive, Bureau Veritas Nordic

klo 11:00 
Mitä vaatimuksia FSSC 22000, BRC ja IFS standardit asettavat pesujen validoinnille
silloin kun ne ovat OPRP tai  CCP pisteitä ?
Hanna Manninen, Johtava arvioija ja kouluttaja, Bureau Veritas Finland           

klo 11:30 Kahvitauko

klo 11:45 
BRC Food standardin gluteenittomien tuotteiden lisämoduulin sisältö
Matti Hukari, Product Manager, Bureau Veritas Finland

klo 12:30 Lounas

klo 13:30 
Matka FSSC 22000 sertifioinnista BRC sertifiointiin
Timo Ukkola, Tuotanto- ja laatupäällikkö, Kotivara Oy

klo 14:00 
Kuinka Ranskalaisten viinien alkuperäluokitus tehdään? ( esitys on englanniksi)
Maxime Le Roux, Auditor Trainee, Bureau Veritas Finland

klo 14:30 
Seminaarin yhteenveto ja keskutelua
Matti Hukari, Product Manager, Bureau Veritas Finland

klo 15:00 
Seminaarin päätös
 



Lisätietoja

Seminaaripaikka: Scandic Hotel Eden, Paratiisikatu 2 37120 NOKIA
Seminaarin hinta: 350 € + alv 24 %/ osallistuja. Sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.
 

LUENNOITSIJAT

 

Image
matti hukari_seminaari
MATTI
HUKARI

elintarvikealan sertifiointien tuotepäällikkö

Bureau Veritas Certification

Matilla on 22 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden toimintajärjestelmien auditoinneista Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa, mm. BRC, HACCP, MSC CoC, RSPO, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaisesti. Matin lähestymistapa auditointeihin ja alan uusiin innovaatioihin on käytännönläheinen ja positiivinen. Osaamisessa painottuu erityisesti meijeriteollisuus, kalan jalostusketju ja leipomoteollisuus.
Image
BV_hanna_manninen
HANNA
MANNINEN

johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.