Laatuseminaari

Laatuseminaari

Bureau Veritas järjestää jälleen seminaarin, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä aiheista laadunhallinnan, sertifioinnin ja standardien osalta.

Esittely

Menestyvien yritysten toiminnan perustana on laatu – toimintatavasta asiakaspalveluun ja tarjottuihin tuotteisiin. Laatuun panostavasta organisaatiosta tulee kevyt ja tarkoituksenmukainen, ja sillä on paremmat mahdollisuudet menestyä yhä kiristyvässä kilpailussa kansainvälisillä markkinoilla.

Päivän aikana keskustellaan ajankohtaisista aiheista liittyen johtamisjärjestelmiin ja standardeihin sekä käydään niihin liittyviä kysymyksiä lävitse. Aiheista kertovat Bureau Veritaksen johtavat arvioijat. 

Seminaarin vierailevana luennoitsijana on nelinkertainen olympiapikaluistelija Mika Poutala. Mikan luennon aiheena on ”Mitä menestyminen vaatii?” Luento osoittaa, että huippu-urheilun kautta opitut taidot toimivat menestyksen tavoittelussa myös yritysmaailmassa ja muussa elämässä. Vierailevana luennoitsijana kuullaan myös Markus Hamaraa, elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n Senior Cyber Security Analyst. Markuksen luennon aiheena on phishing eli tietojenkalastelu, johon Markus tuo puheenvuorollaan uudenlaista näkökulmaa. Lisäksi vierailevana luennoitsijana on Foodwest Oy:n kehityspäällikkö Viivi Wanhalinna. Esityksessään Viivi valottaa Foodwestin kuluttajatutkimuksen tuloksia siitä, miten kuluttajat ymmärtävät vastuullisuuden elintarvikkeissa.

Tule hakemaan päivitettyä tietoa ja ajatuksia organisaatiosi toimintaan!

Kenelle? Seminaari on suunniteltu toimintajärjestelmien parissa työskenteleville. Sopii aiheen parissa työskenteleville laatupäälliköille, toimitusjohtajille, tuotantopäälliköille sekä kaikille laatuasioista kiinnostuneille.Ohjelma

klo 9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
klo 9:30 Päivän avaus, Matti Hukari, Product Manager, Bureau Veritas Certification
klo 9:45 Ylimmän johdon rooli (johdon sitoutuminen ja vastuu), Hanna Manninen, johtava arvioija,
Bureau Veritas Certification
klo 10:15 Tietojenkalastelun ABC / Phishing ABC's, Markus Hamara, Senior Cyber Security Analyst,
elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy
klo 10:45 kahvitauko
klo 11:00 Mitä menestyminen vaatii?, Mika Poutala, pikaluistelija
klo 12:00 lounas
klo 13:00 Circular economy, Mark Fraser, Bureau Veritas France (puheenvuoro englanniksi)
klo 13:45 Vastuullisuus kuluttajanäkökulmasta elintarvikkeissa, Viivi Wanhalinna,
kehityspäällikkö, Foodwest Oy 
klo 14:30 iltapäiväkahvi
klo 14:45 ISO 37001 standardi – johtamisen työkalu korruption ehkäisyssä Matti Hukari, Product Manager, Bureau Veritas Certification
klo 15:30 Seminaarin päätös Lisätietoja

Seminaari järjestetään 30.1.2020 Break Sokos Hotel Flamingossa, Vantaalla.

Seminaarin hinta on 250 € + alv 24 % sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.

Osallistu seminaariimme yhdessä kollegasi kanssa! Tarjous 2 yhden hinnalla on voimassa 24.1.2020 asti.

LUENNOITSIJAT

 

matti hukari_seminaari
MATTI
HUKARI

elintarvikealan sertifiointien tuotepäällikkö

Bureau Veritas Certification

Matilla on 22 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden toimintajärjestelmien auditoinneista Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa, mm. BRC, HACCP, MSC CoC, RSPO, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaisesti. Matin lähestymistapa auditointeihin ja alan uusiin innovaatioihin on käytännönläheinen ja positiivinen. Osaamisessa painottuu erityisesti meijeriteollisuus, kalan jalostusketju ja leipomoteollisuus.
BV_hanna_manninen
HANNA
MANNINEN

johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.
markus_seminaari
MARKUS
HAMARA

Senior Cyber Security Analyst

elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy

Markus on pitkän linjan IT-asiantuntija, jolle on viime vuosina kertynyt myös runsaasti käytännön kokemusta kyberturvallisuuden erikoistehtävistä. Nykyaikaisten yritysten käytössä olevat teknologiaratkaisut ja sitä kautta laaja kyberuhkakenttä pitää huolen siitä, ettei kahta samanlaista työpäivää tule eteen, ja uusien asioiden oppiminen pitää mielen virkeänä. Työpäivät vierähtävät tyypillisimmin asiakkaiden kyberturvakyvykkyyksiä ja tietojärjestelmien turvallisuutta arvioidessa ja testatessa.
BV_Mika Poutala
MIKA
POUTALA

pikaluistelija

Mika Poutala on nelinkertainen olympiapikaluistelija, mukaansatempaava esiintyjä ja yksi Suomen positiivisimmista ihmisistä. Hän on toiminut ammattiurheilijana yli kymmenen vuoden ajan kiertäen samalla maailmaa noin 130 vuorokauden vuosirytmillä, joten hän tietää varmasti mitä menestyminen vaatii. Mika on saanut kokea urallaan upeita onnistumisia, mutta myös erittäin karvaita pettymyksiä, jotka hänen filosofiansa mukaan kuuluvat osaksi menestystä. Mika on julkaissut kirjan Mitä menestyminen vaatii? (2015), jossa hän osoittaa, että huippu-urheilun kautta opitut taidot toimivat menestyksen tavoittelussa myös yritysmaailmassa ja muussa elämässä.
mark fraser netti
MARK
FRASER

Innovation & Sustainability Business Development Manager

Bureau Veritas France

Today, businesses are rethinking their sustainability strategies, shifting their focus from simply reducing environmental impacts, to moving towards a circular economy business model. Mark Fraser will discuss how Bureau Veritas can help your business transition towards a Circular Economy. During his presentation the following topics will be covered: What is circular economy? Using certification and standards to transition to a circular economy business model.
Viivi Wanhalinna nettiin
VIIVI
WANHALINNA

kehityspäällikkö

Foodwest Oy

Viivin sydän sykkii yritysvastuun moninaisille aiheille. Elintarvikeketjun vastuullisuusnäkökulmat ovat hyvin moniulotteisia ja siksi kiehtoneet Viiviä pitkään. Tutkimusnäkökulmat aiheeseen ovat Viiville tuttuja oli kyse sitten kuluttaja- tai vaikka sijoittajanäkökulmista. Esityksessään vastuullisuus- ja elintarviketurvallisuusasiantuntija valottaa Foodwestin kuluttajatutkimuksen tuloksia siitä, miten kuluttajat ymmärtävät vastuullisuuden elintarvikkeissa.